Koh Poda

IgÄr tillbringade vi en stor del av dagen pÄ Ao Nang beach nedanför oss. Efter nÄgra timmar i solen unnade vi oss Thai massage och Johan Àven en vÀlbehövlig fotrengöring. Det var underbart skönt sÄnÀr som att Petra fick nÄgra blÄmÀrken efterÄt : )

NĂ€r vi vid 15 tiden gick tillbaks till hotellet tog vi en snabblunch i form av ”pannkaka”. Petra tog en med blandade frukter och Johan valde den med banan, bĂ„da var utsökt goda.

Efter en lur i svalkan pĂ„ rummet begav vi oss ner pĂ„ ”stan” för att Ă€ta middag. Vi gick till en fiskrestaurang. Petra valde tigerrĂ€kor och Johan Ă„t stek fisk (hela fisken pĂ„ tallriken, med huvud och allt).

Idag lördag har vi varit tillsammans med ett par frÄn hotellet till en ö som heter Poda. Vi tog en longtailboat dit. Resan tog c:a 20 minuter och kostade 300 Bath per person tur/retur 600 Bath= 120 Kr.

Vi tillbringade i stort sett hela dagen dĂ€r. Vi var tillbaks vid 16 igen. DĂ„ var det Ă„ter igen dags för en dush innan vi gick in till vĂ„ra ”grannar” pĂ„ en kopp SVENSKT kaffe. Middagen njöt vi tillsammans med dem pĂ„ en Italiensk restaurang, smarrigt vĂ€rre.

Bilden nedan tog ett norskt par nÀr vi var ute pÄ en upptÀcksfÀrd pÄ ön Poda.

 poda.jpg

InlÀgget skrevs 25 november 2006 kl 16:43 ,sorterad under Avkoppling. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

1 kommentar

  1. Helén skriver:

    Ä va hÀrligt de ser ut.. lÀngtar Ä fÄ Äka dit nÄngÄng om man fÄr rÄd..

    26 november 2006