Koh Poda

Igår tillbringade vi en stor del av dagen på Ao Nang beach nedanför oss. Efter några timmar i solen unnade vi oss Thai massage och Johan även en välbehövlig fotrengöring. Det var underbart skönt sånär som att Petra fick några blåmärken efteråt : )

När vi vid 15 tiden gick tillbaks till hotellet tog vi en snabblunch i form av ”pannkaka”. Petra tog en med blandade frukter och Johan valde den med banan, båda var utsökt goda.

Efter en lur i svalkan på rummet begav vi oss ner på ”stan” för att äta middag. Vi gick till en fiskrestaurang. Petra valde tigerräkor och Johan åt stek fisk (hela fisken på tallriken, med huvud och allt).

Idag lördag har vi varit tillsammans med ett par från hotellet till en ö som heter Poda. Vi tog en longtailboat dit. Resan tog c:a 20 minuter och kostade 300 Bath per person tur/retur 600 Bath= 120 Kr.

Vi tillbringade i stort sett hela dagen där. Vi var tillbaks vid 16 igen. Då var det åter igen dags för en dush innan vi gick in till våra ”grannar” på en kopp SVENSKT kaffe. Middagen njöt vi tillsammans med dem på en Italiensk restaurang, smarrigt värre.

Bilden nedan tog ett norskt par när vi var ute på en upptäcksfärd på ön Poda.

 poda.jpg

Inlägget skrevs 25 november 2006 kl 16:43 ,sorterad under Avkoppling. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

1 kommentar

  1. Helén skriver:

    å va härligt de ser ut.. längtar å få åka dit nångång om man får råd..

    26 november 2006