Karon Beach – Phuket

Efter att ha varit på djungeltur tyckte vi att vi behövde en lugn dag på stranden i Ao Nang. Tisdagen var inget annat än sol, bad och massage (en liten fotvård också iof).

I onsdags tog vi färjan över till Phi Phi Island. Vi åkte sedan med en longtailboat till en strand som var en bra bit utanför civilisationen vid namn Pak Nam Bay. För första gången bodde vi i en bungalow. Petra kommer inte göra det igen : ) Hon hörde alla möjliga djur och höll både mig och alla vilda djur vakna. Det var iof ett vilt djur inne hos oss på natten. En VILD groda….vi lät den leva.

Efter denna skräcknatt åkte vi vidare till Phuket där vi är nu. Eftersom Johan faktiskt lämnade datorn kvar i Ao Nang kommer det inga bilder här förrän tidigast i morgon. När vi steg av båten vid piren idag åkte vi till Phuket Aquarium. Det var riktigt häftigt. Alla fiskar på nära håll. Färggranna och fina.

Nu ska vi försöka hitta ett trevligt ställa att äta lite mat på. Vi hör av oss snart igen.

Inlägget skrevs 01 december 2006 kl 14:14 ,sorterad under Avkoppling. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.