Karon Beach – Phuket

Efter att ha varit pÄ djungeltur tyckte vi att vi behövde en lugn dag pÄ stranden i Ao Nang. Tisdagen var inget annat Àn sol, bad och massage (en liten fotvÄrd ocksÄ iof).

I onsdags tog vi fĂ€rjan över till Phi Phi Island. Vi Ă„kte sedan med en longtailboat till en strand som var en bra bit utanför civilisationen vid namn Pak Nam Bay. För första gĂ„ngen bodde vi i en bungalow. Petra kommer inte göra det igen : ) Hon hörde alla möjliga djur och höll bĂ„de mig och alla vilda djur vakna. Det var iof ett vilt djur inne hos oss pĂ„ natten. En VILD groda….vi lĂ€t den leva.

Efter denna skrÀcknatt Äkte vi vidare till Phuket dÀr vi Àr nu. Eftersom Johan faktiskt lÀmnade datorn kvar i Ao Nang kommer det inga bilder hÀr förrÀn tidigast i morgon. NÀr vi steg av bÄten vid piren idag Äkte vi till Phuket Aquarium. Det var riktigt hÀftigt. Alla fiskar pÄ nÀra hÄll. FÀrggranna och fina.

Nu ska vi försöka hitta ett trevligt stÀlla att Àta lite mat pÄ. Vi hör av oss snart igen.

InlÀgget skrevs 01 december 2006 kl 14:14 ,sorterad under Avkoppling. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.