Julen var god…

Den hÀr julen tillbringade vi nere i SmÄland, nÀrmare bestÀmt i Oskarshamn hos familjen Olsson. Det blev ingen snö den hÀr julen heller, men med det trevliga sÀllskapet vi hade gör det ingenting. Vi Äkte ner pÄ mÄndags för att hinna landa lite innan julafton. Neo skötte sig som vanligt helt exemplariskt sÄ det var en ren fröjd att Äka de 30 mil som det Àr till Oskarshamn.

PÄ julaftons morgon var det skinkmanka och kaffe, hur mysigt som helst. Julmaten Ät vi hemma hos Karin och Allan (stort tack!) som Àr Kerstins förÀldrar, alltsÄ mormor och morfar till barnen (tonÄringar/vuxen) i familjen Olsson.

img_0245
En smaskig ostbricka fanns ocksÄ att avnjuta

Neo blev mycket(!) vÀl omhÀndertagen av alla som var med pÄ julen. Alla ville hÄlla honom och busa lite. Han hittade en favorit i Karin. Hon har ju nÄgra egna barn, och ganska mÄnga barnbarn sÄ Neo kÀnde vÀl att hon var en mysig en. Han har helt rÀtt, hon Àr vÀrldens mysigaste.

img_0250
Neo i Karins knĂ€. Undrar vad han tĂ€nker pĂ„…

 

NÀr vi senare pÄ eftermiddagen Äkte tillbaks till HÄkan och Kerstin var det dags för julklapparna. Neo mÄste skött sig vÀldigt bra med tanke pÄ alla fina julklappar han fick. Stort tack alla!

img_0288
MÄnga fina julklappar. DÄ har han bara hunnit vara snÀll 6 mÄn..

Annandagen begav vi oss norrut igen. Neo sov i stort sett hela vÀgen. Han Àr ju helt otrolig lillkillen. Vi möttes av ett vitt och kallt Eskilstuna, hÀrligt!

InlÀgget skrevs 29 december 2008 kl 00:09 ,sorterad under Avkoppling, Festligheter. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

1 kommentar

  1. Stefan skriver:

    Det sĂ„g mysigt ut det dĂ€r… blir faktiskt lite avis pĂ„ er som fick vara med storebror!

    Lev Ä mÄ! /S

    29 december 2008