Julen var god…

Den här julen tillbringade vi nere i Småland, närmare bestämt i Oskarshamn hos familjen Olsson. Det blev ingen snö den här julen heller, men med det trevliga sällskapet vi hade gör det ingenting. Vi åkte ner på måndags för att hinna landa lite innan julafton. Neo skötte sig som vanligt helt exemplariskt så det var en ren fröjd att åka de 30 mil som det är till Oskarshamn.

På julaftons morgon var det skinkmanka och kaffe, hur mysigt som helst. Julmaten åt vi hemma hos Karin och Allan (stort tack!) som är Kerstins föräldrar, alltså mormor och morfar till barnen (tonåringar/vuxen) i familjen Olsson.

img_0245
En smaskig ostbricka fanns också att avnjuta

Neo blev mycket(!) väl omhändertagen av alla som var med på julen. Alla ville hålla honom och busa lite. Han hittade en favorit i Karin. Hon har ju några egna barn, och ganska många barnbarn så Neo kände väl att hon var en mysig en. Han har helt rätt, hon är världens mysigaste.

img_0250
Neo i Karins knä. Undrar vad han tänker på…

 

När vi senare på eftermiddagen åkte tillbaks till Håkan och Kerstin var det dags för julklapparna. Neo måste skött sig väldigt bra med tanke på alla fina julklappar han fick. Stort tack alla!

img_0288
Många fina julklappar. Då har han bara hunnit vara snäll 6 mån..

Annandagen begav vi oss norrut igen. Neo sov i stort sett hela vägen. Han är ju helt otrolig lillkillen. Vi möttes av ett vitt och kallt Eskilstuna, härligt!

Inlägget skrevs 29 december 2008 kl 00:09 ,sorterad under Avkoppling, Festligheter. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

1 kommentar

  1. Stefan skriver:

    Det såg mysigt ut det där… blir faktiskt lite avis på er som fick vara med storebror!

    Lev å må! /S

    29 december 2008