Isfiske och Skogstorpsbesök

Helgen som gick bestod av en massa roliga saker. Böand annat fick jag och Daniel för oss att vi skulle ut och pimpla. Sagt och gjort, vi införskaffade en del nödvändig utrustning (jag fick låna av Bengt, tack så mycket) och begav oss till Kvarnsjön utanför Arboga. Medans jag och Daniel förgäves borrade massa hål för att få fisk var fruarna hemma med barnen i värmen. Dock hade vi bestämt att vi skulle grilla ute på isen så de kom till oss lagom till det var dags att äta. Det var grillat på menyn.

johan_fire
Det var ett litet pyssel innan vi fick fart på grillen i 6 minusgrader

johan_snyggmossa
Snyggmössa eller ryssmössa. Ja, ni bestämmer  : )

Efter det goda maten passade vi på att ta en ”fin” gruppbild. Den här bilden har Daniel tagit.

tokiga
Det var riktigt härligt att vara ute några timmar i solen

På söndgsförmiddagen fock vi besök av Tessan, Pasi och deras barn (plus en systerdotter). Det var första gången Tessan träffade Neo så det var extra roligt.
Neo for runt i sin ”springstol” och busade med barnen i över en timme. Han bara älskar andra barn!

neo_kompisar
Neo med sina nya polare, Vanna (systerdotter), Elina och Hannes

Inlägget skrevs 24 februari 2009 kl 19:42 ,sorterad under Vardag. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

1 kommentar

  1. stefan skriver:

    Så härligt det ser ut… kan nästan tro att ni är här på isen nedanför oss… du klär i mössan Johan! Se till å vänja Neo med vinterlivet så han inte bangar för lite Norrlandssemester:) /Kram ”Brorsan”

    24 februari 2009