Himmel och helvete!

Det Àr jobbigt att vara mÀnniska sÄ hÀr Ärs.
IgÄr var det kanonfint vÀder. Vi hade Simone pÄ besök. Hon och Petra Äkte till TunaPark för att shoppa lite. Jag skulle tvÀtta av Petras bil, men det blev kaffe med Magnus istÀllet.
Senare pÄ eftermiddagen kunde jag inte hÄlla mig lÀngre. Jag satte pÄ mig mc-stÀllet och gick till garaget. DÀr stod hon och blÀnkte, min Honda VFR 750.
Starta upp maskinen och satte ivÀg till JET för att tanka och sen OK för att kolla ringtrycket (vilket Àr extra viktigt pÄ en motorcykel).

NĂ€r jag var fĂ€rdig med detta styrde jag ut mot E-20 och tanken var att Ă„ka mot Tumbo och Kvicksund. Kom ut mot Årbyrondellen (i alldeles för hög fart om man bryr sig om vad skyltningen sĂ€ger) och vad hĂ€nder dĂ„, jo det börjar regna!
Det Ă€r ju klarblĂ„tt för bövelen, vart kommer regnet frĂ„n?  Åkte ut pĂ„ E-20 mot Arboga, men svĂ€ngde av vid Mc Donalds för att Ă„ka hemmĂ„t igen. DĂ„ slutade det att regna. Jag fortsatte igenom TorshĂ€lla och ut pĂ„ SundbyholmsvĂ€gen. Vilken kĂ€nsla! Det kĂ€ndes inte som att det var 6 mĂ„nader sen sist jag körde. Jag Ă„kte ut till Sundbyholm och tillbaks. Jag njöt i fulla drag. Parkerade Hondan i garaget och gick hem med norra Europas största leende pĂ„ lĂ€pparna. Äntligen börjar den alldeles för korta MC-sĂ€songen.

M E N

Vad hĂ€nder idag tror ni? Jo, det S N Ö A R ! Vart kom det ifrĂ„n!?!?!?! Det har snöat hela em/kvĂ€llen och det snöar fortfarande. Ska man vara tvungen att skaffa sig en skoter för att kunna ha lite roligt sĂ„ hĂ€r Ă„rs. Jag blir galen. Nu vill jag att den riktiga vĂ„ren ska komma. Vill inte kastas mellan hopp och förtvivlan.

LĂ„ter nĂ€stan allvarligt det dĂ€r, nĂ€r jag lĂ€ser det…

Jag har iaf vÀrldens gulligaste son och vÀrlden bÀsta fru. Jag fÄr vara nöjd med det oavsett om det snöar eller inte, eller vad tycker ni?

InlÀgget skrevs 22 mars 2009 kl 20:49 ,sorterad under MC, NÄgra tankar. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

2 kommentarer

 1. stefan skriver:

  Ja du…det Ă€r synd om dig Johan. Om du följt min blogg sĂ„ har du sett mina rflektioner kring de tydliga vĂ„rtecknen som dyker upp i min landsĂ€nda… SpolarvĂ€tsaka och biltvĂ€tt Ă€r dyyyyrt! /S

  23 mars 2009
 2. Anders skriver:

  hoppas du inte var korkad som jag och satte pĂ„ sommardĂ€cken dan INNAN snön kom……suck…
  vi fÄr ta en tur med moppen i sommar och mosa lite.

  28 mars 2009