Himmel och helvete!

Det är jobbigt att vara människa så här års.
Igår var det kanonfint väder. Vi hade Simone på besök. Hon och Petra åkte till TunaPark för att shoppa lite. Jag skulle tvätta av Petras bil, men det blev kaffe med Magnus istället.
Senare på eftermiddagen kunde jag inte hålla mig längre. Jag satte på mig mc-stället och gick till garaget. Där stod hon och blänkte, min Honda VFR 750.
Starta upp maskinen och satte iväg till JET för att tanka och sen OK för att kolla ringtrycket (vilket är extra viktigt på en motorcykel).

När jag var färdig med detta styrde jag ut mot E-20 och tanken var att åka mot Tumbo och Kvicksund. Kom ut mot Årbyrondellen (i alldeles för hög fart om man bryr sig om vad skyltningen säger) och vad händer då, jo det börjar regna!
Det är ju klarblått för bövelen, vart kommer regnet från?  Åkte ut på E-20 mot Arboga, men svängde av vid Mc Donalds för att åka hemmåt igen. Då slutade det att regna. Jag fortsatte igenom Torshälla och ut på Sundbyholmsvägen. Vilken känsla! Det kändes inte som att det var 6 månader sen sist jag körde. Jag åkte ut till Sundbyholm och tillbaks. Jag njöt i fulla drag. Parkerade Hondan i garaget och gick hem med norra Europas största leende på läpparna. Äntligen börjar den alldeles för korta MC-säsongen.

M E N

Vad händer idag tror ni? Jo, det S N Ö A R ! Vart kom det ifrån!?!?!?! Det har snöat hela em/kvällen och det snöar fortfarande. Ska man vara tvungen att skaffa sig en skoter för att kunna ha lite roligt så här års. Jag blir galen. Nu vill jag att den riktiga våren ska komma. Vill inte kastas mellan hopp och förtvivlan.

Låter nästan allvarligt det där, när jag läser det…

Jag har iaf världens gulligaste son och världen bästa fru. Jag får vara nöjd med det oavsett om det snöar eller inte, eller vad tycker ni?

Inlägget skrevs 22 mars 2009 kl 20:49 ,sorterad under MC, Några tankar. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

2 kommentarer

 1. stefan skriver:

  Ja du…det är synd om dig Johan. Om du följt min blogg så har du sett mina rflektioner kring de tydliga vårtecknen som dyker upp i min landsända… Spolarvätsaka och biltvätt är dyyyyrt! /S

  23 mars 2009
 2. Anders skriver:

  hoppas du inte var korkad som jag och satte på sommardäcken dan INNAN snön kom……suck…
  vi får ta en tur med moppen i sommar och mosa lite.

  28 mars 2009