Helgrapport!

Det Àr mycket man ska göra pÄ en dag. Ibland Àr det sÄ mycket sÄ det inte blir nÄgonting gjort. Just nu Àr jag i en sÄdan period. Endock ska jag vÀl sÀga att lite av det som borde ha gjorts i helgen faktiskt blivit avklarat.

I fredags kom David pÄ besök efter jobbet. Han och jag lÀser kustskeppareamen tillsammans. Vi satt och gick igenom lite övningar inför provet om 2 veckor. Vi hann med en eller ett par NHL matcher pÄ X-boxen ocksÄ.

I lördags var vi tillsammans med SynnövĂ©, Torgny, Simone och Felix till VĂ€sterĂ„s för att besöka gravarna och tĂ€nda ljus dĂ€r. Senare pĂ„ kvĂ€llen Ă„kte vi till Anna och Robert. Anna hade fixat en kanongod kycklingwok. Söndagen var lugn och skön. Åkte mc till Arboga, nu stĂ„r den i garaget för vintern. Det blir mĂ„nga mĂ„nader att vĂ€nta nu tills den kommer fram nĂ€sta gĂ„ng. Klocken 18 idag var jag som vanligt till Kungsör för att spela innebandy.

Nu Àr klockan 21:15 och tro det eller ej, men jag ligger i sÀngen. Ska försöka att sova mer Àn 4 timmar i natt.

Tack och hej, gurkpastej!

InlÀgget skrevs 04 november 2007 kl 22:25 ,sorterad under Vardag. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.