Helgrapport!

Det är mycket man ska göra på en dag. Ibland är det så mycket så det inte blir någonting gjort. Just nu är jag i en sådan period. Endock ska jag väl säga att lite av det som borde ha gjorts i helgen faktiskt blivit avklarat.

I fredags kom David på besök efter jobbet. Han och jag läser kustskeppareamen tillsammans. Vi satt och gick igenom lite övningar inför provet om 2 veckor. Vi hann med en eller ett par NHL matcher på X-boxen också.

I lördags var vi tillsammans med Synnövé, Torgny, Simone och Felix till Västerås för att besöka gravarna och tända ljus där. Senare på kvällen åkte vi till Anna och Robert. Anna hade fixat en kanongod kycklingwok. Söndagen var lugn och skön. Åkte mc till Arboga, nu står den i garaget för vintern. Det blir många månader att vänta nu tills den kommer fram nästa gång. Klocken 18 idag var jag som vanligt till Kungsör för att spela innebandy.

Nu är klockan 21:15 och tro det eller ej, men jag ligger i sängen. Ska försöka att sova mer än 4 timmar i natt.

Tack och hej, gurkpastej!

Inlägget skrevs 04 november 2007 kl 22:25 ,sorterad under Vardag. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.