Helgen som gick…

Neo har varit lite krasslig i magen vilket har inneburit att han fått hålla sig hemma stora delar av helgen. Det var synd det för i lördags var det familjedag på Tallskär. Jag sitter ju med i styrelsen på TMK och är lite involverad i olika aktiviteter vi anordnar, t ex familjedagen.

Jag stack ut sent på fredagskvällen för att finnas på plats redan på morgonen på lördagen.


Lördagen bjöd på vackert och varmt väder. Här vid Tallskär

Dagen flöt på bra med alla aktiviteter. På eftermiddagen kom Uffe ut, en klubbkamrat jag inte träffat på nästan ett år. Han föreslog grillning och en öl på kvällen för att få möjlighet att hinna sitta och berätta vad som hänt sen sist. Tack  och lov för att jag har en förstående fru.


I goa vänners lag…

Klockan 15 på söndagen hade vi bokat en husvisning (att hyra) utanför Björsund. Huset var jättesött och låg på en herrgård. Dock är 3 mil (till Torshälla för att lämna Neo, sen 1 mil till in till jobbet) på slingrig väg lite väl långt att åka  varje dag, med varsin bil. Efter lite räknande och fundering tackade vi nej.

Igår var Neos förskola stängd så jag var hemma och hade en mysdag tillsammans med ”LillTarzan”. Vi tillbringade några timmar på Vallby frilufsmuseum i Västerås. Det var riktigt mysigt.

Nä, nu är det dags att fara iväg till jobbet, men först ska ett stycke busfrö levereras till förskolan Villekulla.

Inlägget skrevs 17 augusti 2010 kl 07:21 ,sorterad under Sjöliv, Utflykter. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.