Helgen som gick…

Neo har varit lite krasslig i magen vilket har inneburit att han fÄtt hÄlla sig hemma stora delar av helgen. Det var synd det för i lördags var det familjedag pÄ TallskÀr. Jag sitter ju med i styrelsen pÄ TMK och Àr lite involverad i olika aktiviteter vi anordnar, t ex familjedagen.

Jag stack ut sent pÄ fredagskvÀllen för att finnas pÄ plats redan pÄ morgonen pÄ lördagen.


Lördagen bjöd pÄ vackert och varmt vÀder. HÀr vid TallskÀr

Dagen flöt pÄ bra med alla aktiviteter. PÄ eftermiddagen kom Uffe ut, en klubbkamrat jag inte trÀffat pÄ nÀstan ett Är. Han föreslog grillning och en öl pÄ kvÀllen för att fÄ möjlighet att hinna sitta och berÀtta vad som hÀnt sen sist. Tack  och lov för att jag har en förstÄende fru.


I goa vĂ€nners lag…

Klockan 15 pÄ söndagen hade vi bokat en husvisning (att hyra) utanför Björsund. Huset var jÀttesött och lÄg pÄ en herrgÄrd. Dock Àr 3 mil (till TorshÀlla för att lÀmna Neo, sen 1 mil till in till jobbet) pÄ slingrig vÀg lite vÀl lÄngt att Äka  varje dag, med varsin bil. Efter lite rÀknande och fundering tackade vi nej.

IgĂ„r var Neos förskola stĂ€ngd sĂ„ jag var hemma och hade en mysdag tillsammans med ”LillTarzan”. Vi tillbringade nĂ„gra timmar pĂ„ Vallby frilufsmuseum i VĂ€sterĂ„s. Det var riktigt mysigt.

NÀ, nu Àr det dags att fara ivÀg till jobbet, men först ska ett stycke busfrö levereras till förskolan Villekulla.

InlÀgget skrevs 17 augusti 2010 kl 07:21 ,sorterad under Sjöliv, Utflykter. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.