Helgens bravader

Det var ganska fint vÀder i helgen vilket passade bra eftersom vÄr klubbholme TallskÀr skulle göras i ordning efter vintern. PÄ lördagen vid lunch la vi till vid bryggorna. Neo tyckte det var roligt att se alla bÄtar pÄ vÀgen dit och han tyckte om den uppmÀrksamhet han fick av alla som redan var pÄ TallskÀr. Efter en stunds arbete bjöds det pÄ korv med bröd, smakade hur bra som helst. NÀr vi pÄ eftermiddagen kom tillbaks till TorshÀlla bytte vi om för att Äka till Odesvi och hÀlsa pÄ Ansis och Leena. DÀr bjöds det pÄ potatisgratÀng och grillat kött. Detta avjöts i solen pÄ baksidan av deras fina tomt. Tiden gÄr fort nÀr man har trevligt och vi kom inte dÀrifrÄn förrÀn Neo nÀstan dÀckade av trötthet stackarn. Han somnade innan första kilomentern var avklarad hemmÄt.

PÄ söndagen kom Petras pappa Staffan och hans Magdi pÄ besök. Efter att ha avnjutit kaffe och smörgÄs passade vi pÄ att ta en liten tur med Agda II. Vi Äkte ut till MÀlaren dÀr vi la till i en vik och tog pÄtÄr pÄ kaffet.

morfar
Staffan njuter i solen sittandes i aktern pÄ Agda II

KvÀllen avslutade jag med en fisketur dÄ jag ocksÄ fick Ärets första gÀdda, bra jobbat Johan.

InlÀgget skrevs 18 maj 2009 kl 21:54 ,sorterad under Agda II, Fiske, VÀnner. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

1 kommentar

  1. Namn skriver:

    Jaha!SĂ„ fick du det sagt oxĂ„…typiskt =)

    19 maj 2009