Helgens bravader

Det var ganska fint väder i helgen vilket passade bra eftersom vår klubbholme Tallskär skulle göras i ordning efter vintern. På lördagen vid lunch la vi till vid bryggorna. Neo tyckte det var roligt att se alla båtar på vägen dit och han tyckte om den uppmärksamhet han fick av alla som redan var på Tallskär. Efter en stunds arbete bjöds det på korv med bröd, smakade hur bra som helst. När vi på eftermiddagen kom tillbaks till Torshälla bytte vi om för att åka till Odesvi och hälsa på Ansis och Leena. Där bjöds det på potatisgratäng och grillat kött. Detta avjöts i solen på baksidan av deras fina tomt. Tiden går fort när man har trevligt och vi kom inte därifrån förrän Neo nästan däckade av trötthet stackarn. Han somnade innan första kilomentern var avklarad hemmåt.

På söndagen kom Petras pappa Staffan och hans Magdi på besök. Efter att ha avnjutit kaffe och smörgås passade vi på att ta en liten tur med Agda II. Vi åkte ut till Mälaren där vi la till i en vik och tog påtår på kaffet.

morfar
Staffan njuter i solen sittandes i aktern på Agda II

Kvällen avslutade jag med en fisketur då jag också fick årets första gädda, bra jobbat Johan.

Inlägget skrevs 18 maj 2009 kl 21:54 ,sorterad under Agda II, Fiske, Vänner. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

1 kommentar

  1. Namn skriver:

    Jaha!Så fick du det sagt oxå…typiskt =)

    19 maj 2009