Helg i Köpenhamn

I helgen var jag tillsammans med jobbet över till vårt grannland i söder och dess huvudstad Köpenhamn. Jag har inte varit där sedan jag och Petra förlovade oss där. Jag hade för den delen inte varit där tidigare heller.

Det här gången till skillnad från sist var det fint väder. Det medförde såklart en hel del promenader. På lördagen var vi på stadsvandring med inhyrd guide. Målet för turen var Spendrups bryggeri. Där väntade en intressant stund med många historiska inslag. Det väntade även en kall öl vilket inte var helt fel efter 2-3 immars promenad.

På söndagen sken solen från en blå himmel. Jag och några kollegor gick till Nyhavn som är en fin del av stan. Mycket starka färger och fina byggnade.


Det fanns mycket fina gamla båtar att titta på och ta bilder av

Inlägget skrevs 13 oktober 2008 kl 12:55 ,sorterad under Vardag. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.