Helg i Köpenhamn

I helgen var jag tillsammans med jobbet över till vÄrt grannland i söder och dess huvudstad Köpenhamn. Jag har inte varit dÀr sedan jag och Petra förlovade oss dÀr. Jag hade för den delen inte varit dÀr tidigare heller.

Det hÀr gÄngen till skillnad frÄn sist var det fint vÀder. Det medförde sÄklart en hel del promenader. PÄ lördagen var vi pÄ stadsvandring med inhyrd guide. MÄlet för turen var Spendrups bryggeri. DÀr vÀntade en intressant stund med mÄnga historiska inslag. Det vÀntade Àven en kall öl vilket inte var helt fel efter 2-3 immars promenad.

PÄ söndagen sken solen frÄn en blÄ himmel. Jag och nÄgra kollegor gick till Nyhavn som Àr en fin del av stan. Mycket starka fÀrger och fina byggnade.


Det fanns mycket fina gamla bÄtar att titta pÄ och ta bilder av

InlÀgget skrevs 13 oktober 2008 kl 12:55 ,sorterad under Vardag. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.