Full fart hela helgen

I fredagskvÀll kom Tessan,Niklas och Robin till Eskilstuna. Niklas och Johan skulle ut med bÄten och vara ute och fiska hela helgen. Resten av familjerna hade tvÄ fulla dagar med skojsiga Àventyr. PÄ lördagen var vi till Parken Zoo. Regnet hÀngde nÀstan i luften sÄ det var en perfekt dag att gÄ omkring pÄ zoot. Det var verkligen roligt att se att Neo verkligen uppfattade djuren han sÄg. Han vart full i skratt nÀr han sÄg de smÄ aporna svinga sig mellan buskar och trÀd.

PĂ„ söndagen sĂ„ regnade det hela dagen sĂ„ vi packade bilen och Ă„kte till VĂ€sterĂ„s och gick i affĂ€rer. Även för ett modelejon som Neo sĂ„ vart det nog ett par affĂ€rer för mĂ„nga efter en hel dag pĂ„ Zoo. Men det Ă€r ju tur att man kan softa i vagnen under tiden och mumsa pĂ„ MajsbĂ„gar. Nu har familjen Björk/Skoglund Ă„kt hem, men vi ska ju ses snart igen.

Tuffing
Trött tuffing efter gÄrdagens eskapader pÄ Parken Zoo

InlÀgget skrevs 14 juni 2009 kl 18:25 ,sorterad under Neo, Utflykter, Vardag, VÀnner. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.