Fredagsmys

Igår var både jag och Petra lediga. Jag och Neo är ju alltid lediga på fredagar, men nu hade även Petra tagit ledigt. Jag började dagen med att åka ner till slipen för att ta bort den nya snön som kommit på båten. Det var plusgrader så det kändes viktigt att få bort den innan tyngden förstörde något. Jag var nere redan klockan 09:00. Jag hade bestämt träff med Janne vid 10 så jag hade en timme att bli klar. När Janne kom hjälpte han mig lasta klubbens utombordare som jag skulle lämna in på service.

Neo och Petra var hemma och softade. På eftermiddagen var vi hemma och myste. Zelda (Neos kompis som bor under oss) kom upp med sin mamma och lekte en stund, det var roligt. Lite senare åkte vi till Tuna Park. Neo sprang omkring som en galning och busade med allt och alla.


Här är Neo inne på ”Arken Zoo”, djuraffären på Tuna Park

Efter Tuna Park var det dags får middag och ”varva ner tid”. När klockan slagit 19 sov Neo och vi avslutade kvällen med att se en gammal film, ”Catch me if you can”. Har du inte sett den så tycker jag absolut att du ska göra det.

Inlägget skrevs 27 februari 2010 kl 09:51 ,sorterad under Neo, Vardag. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.