Fredagsmys

IgÄr var bÄde jag och Petra lediga. Jag och Neo Àr ju alltid lediga pÄ fredagar, men nu hade Àven Petra tagit ledigt. Jag började dagen med att Äka ner till slipen för att ta bort den nya snön som kommit pÄ bÄten. Det var plusgrader sÄ det kÀndes viktigt att fÄ bort den innan tyngden förstörde nÄgot. Jag var nere redan klockan 09:00. Jag hade bestÀmt trÀff med Janne vid 10 sÄ jag hade en timme att bli klar. NÀr Janne kom hjÀlpte han mig lasta klubbens utombordare som jag skulle lÀmna in pÄ service.

Neo och Petra var hemma och softade. PĂ„ eftermiddagen var vi hemma och myste. Zelda (Neos kompis som bor under oss) kom upp med sin mamma och lekte en stund, det var roligt. Lite senare Ă„kte vi till Tuna Park. Neo sprang omkring som en galning och busade med allt och alla.


HĂ€r Ă€r Neo inne pĂ„ ”Arken Zoo”, djuraffĂ€ren pĂ„ Tuna Park

Efter Tuna Park var det dags fĂ„r middag och ”varva ner tid”. NĂ€r klockan slagit 19 sov Neo och vi avslutade kvĂ€llen med att se en gammal film, ”Catch me if you can”. Har du inte sett den sĂ„ tycker jag absolut att du ska göra det.

InlÀgget skrevs 27 februari 2010 kl 09:51 ,sorterad under Neo, Vardag. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.