Från ett regnigt Göteborg!

Jag är som de flesta vet vid det här laget på en 3 dagars utbildning i Göteborg. Jag går en kurs som heter Implementing Microsoft Office SharePoint Server 2007 (MS 5061). Vill man veta vad Sharepoint är går det bra att läsa om det på Microsofts webbplats.

Idag har det regnat hela eftermiddagen. Borde ge mig ut för att skaffa lite föda, men jag vet inte om jag ids när det regnar som det gör. Men visst skulle det smaka med sushi eller något annan asiatiskt.

 regn.jpg
Förstår ni vad jag menar? 

  

I morgon vid 16 tiden bär det tillbaks till Torshälla, en liten trevlig tur på 40 mil. Ska bli skönt att komma hem igen. Det är så sant som de säger, ”borta bra, men hemma bäst”.

Adios amigos

Inlägget skrevs 31 januari 2008 kl 20:49 ,sorterad under Vardag. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.