Första veckan avklarad

Nu har min första vecka på pappaledigheten nått sitt slut. Tycker dock inte att det ska heta ”pappaledigt” för det har INGENTING med ledighet att göra. Det är fullt upp från klockan 06:00 fram till Petra kommer hem runt 17. Men det är roligt. Vi har hittat lite rutiner jag och Neo. T ex så serveras frukosten i köket klockan 08:30. Det går att välja mellan gröt. Klockan 09:00 är det rask morgonpromenad för mig och sovdags för Neo. Han sover som en stock i vagnen när jag tar min dagliga tur runt Torshälla.

När vi kommer hem igen är det ”fri lek” vilket brukar innebära att köra rally med gåstolen. Han är helt galen den lille, tror han blir rallyförare när han blir stor, alternativt formel 1. Vid 12 är det lunch. Då blir det något med pasta, om Neo får välja. Han är 8 månader, så det innebär att han även äter lax och potatis (hans vilja är i skogen och växer, han kan hämta den när han är 18)

Vi hinner också med en och annan utfykt på eftermiddagarna vilket brukar vara uppskattat.

Nä, nu är det dags att sova. Klockan ringer, näe jag menar Neo ropar tidigt i morgon.

Go´natt!

Inlägget skrevs 08 mars 2009 kl 23:19 ,sorterad under Några tankar, Neo. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

1 kommentar

  1. stefan skriver:

    Ja du ”farsan”… det blir en nöjsam läsning här på bloggen framöver förstår jag:) Ni verkar ha goda förutsättningar för en fin tid tillsammans… möjligen blir det körigare när han försöker hämta ut sin ”egen” vilja före 18 års ålder… Jag säger, Lycka till:)
    /Storebror

    09 mars 2009