Första dagen på SYSteam

Igår hade jag min första arbetsdag på SYSteam. Som vanligt är det introduktion med massvis med information. Känslan efter första dagen är ”vad har jag gett mig in på?!”. Har för mig att samma känsla infann sig för drygt fem år sen när jag hade min första dag på ATEA.

Jag får återkoppla om några veckor då jag förhoppningsvis blivit lite varm i kläderna och inte är lika panikslagen längre : )

Nu är det snart dags att samla ihop grejerna här hemma och skjutsa iväg Neo till förskolan.

Inlägget skrevs 16 augusti 2011 kl 07:03 ,sorterad under Några tankar. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

1 kommentar

  1. Samuel skriver:

    Lycka till på nya jobbet! Du kommer att göra karriär där också, är jag säker på.

    18 augusti 2011