Fixat till inredningen lite

Nu är det vår(?!) och då som sig bör tillbringar jag en del tid på slipen med båt jobb inför sommaren. Då det varit minusgrader så sent som häromdagen har målning/lackning inte varit aktuellt på plats utan det som gått att lacka i garaget har jag lackat där.

lucka
Det första jag gjorde var att fixa en lucka till handskfacket.

panel
Sen var det instrumentpanelen som snyggades till med en ny teak bit

door1
Idag monterade jag dörren som täcker gamla garderoben.

Vattenpumpen är renoverad också så nu ska jag väl slippa droppet. Vattnet ska vara utanför skrovet (iaf när det gäller en plastbåt). Jag har en hel del kvar att göra. I morgon blir det ev. vaxning av skrovet. Det är öppet styrelsemöte och ärtsoppa på slipen i morgon så det är lite annat jag måste fixa med också.

Inlägget skrevs 12 april 2013 kl 23:24 ,sorterad under Renovering, Sjöliv. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.