Fixat till inredningen lite

Nu Àr det vÄr(?!) och dÄ som sig bör tillbringar jag en del tid pÄ slipen med bÄt jobb inför sommaren. DÄ det varit minusgrader sÄ sent som hÀromdagen har mÄlning/lackning inte varit aktuellt pÄ plats utan det som gÄtt att lacka i garaget har jag lackat dÀr.

lucka
Det första jag gjorde var att fixa en lucka till handskfacket.

panel
Sen var det instrumentpanelen som snyggades till med en ny teak bit

door1
Idag monterade jag dörren som tÀcker gamla garderoben.

Vattenpumpen Àr renoverad ocksÄ sÄ nu ska jag vÀl slippa droppet. Vattnet ska vara utanför skrovet (iaf nÀr det gÀller en plastbÄt). Jag har en hel del kvar att göra. I morgon blir det ev. vaxning av skrovet. Det Àr öppet styrelsemöte och Àrtsoppa pÄ slipen i morgon sÄ det Àr lite annat jag mÄste fixa med ocksÄ.

InlÀgget skrevs 12 april 2013 kl 23:24 ,sorterad under Renovering, Sjöliv. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.