Fara med far…

I morgon bitti kl 05:00 rullar jag och Neo mot nya äventyr. Efter att ha varit med mamma några dagar ska Neo få äventyra med pappa. Vi ska till Gotland några dagar nämligen. Det ska bli spännande på många sätt, men framför allt är det första gången under Neos liv som han ska sova utan att ha mamma i närheten. Han har hittills ammats någon gång under natten. Det kommer gå bra tror jag. Natten till idag väckte jag inte Petra när han vaknade (00:15 och 02:30) utan jag gick och tröstade/nattade om honom. Det gick förvånandsvärt bra. När klockan var 05:30 vaknande han igen och då fick han komma in till vår säng. Jag gick faktiskt och lade mig i soffan för att ha chans att få sova ”ostört” en stund. Stunden varade i 1½ timme.

Det kommer naturligtvis rapporter om resan och vistelsen där…

Nu ska jag iväg och tanka innan jag ska packa våra grejer. Det blir som sagt en tiiiiiiiiiidig morgon i morgon (är det natt fortfarande vid 04:15 då jag kommer gå upp?)

Inlägget skrevs 11 juli 2009 kl 19:55 ,sorterad under Avkoppling, Neo. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

2 kommentarer

 1. Steffo skriver:

  Hoppas ni får en mysig resa… sitter själv ute på altanen i solnedgången… nja den har gått ned nu och Pia och jag ska gå in… Vi får höras vad det lider! Hälsa Gotland! /Stefan

  11 juli 2009
 2. Johan skriver:

  Klart vi ska ha mysigt, lillskiten och jag…
  Jag hälsar…
  Hälsa alla du med.

  11 juli 2009