Fara med far…

I morgon bitti kl 05:00 rullar jag och Neo mot nya Ă€ventyr. Efter att ha varit med mamma nĂ„gra dagar ska Neo fĂ„ Ă€ventyra med pappa. Vi ska till Gotland nĂ„gra dagar nĂ€mligen. Det ska bli spĂ€nnande pĂ„ mĂ„nga sĂ€tt, men framför allt Ă€r det första gĂ„ngen under Neos liv som han ska sova utan att ha mamma i nĂ€rheten. Han har hittills ammats nĂ„gon gĂ„ng under natten. Det kommer gĂ„ bra tror jag. Natten till idag vĂ€ckte jag inte Petra nĂ€r han vaknade (00:15 och 02:30) utan jag gick och tröstade/nattade om honom. Det gick förvĂ„nandsvĂ€rt bra. NĂ€r klockan var 05:30 vaknande han igen och dĂ„ fick han komma in till vĂ„r sĂ€ng. Jag gick faktiskt och lade mig i soffan för att ha chans att fĂ„ sova ”ostört” en stund. Stunden varade i 1Âœ timme.

Det kommer naturligtvis rapporter om resan och vistelsen dĂ€r…

Nu ska jag ivÀg och tanka innan jag ska packa vÄra grejer. Det blir som sagt en tiiiiiiiiiidig morgon i morgon (Àr det natt fortfarande vid 04:15 dÄ jag kommer gÄ upp?)

InlÀgget skrevs 11 juli 2009 kl 19:55 ,sorterad under Avkoppling, Neo. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

2 kommentarer

 1. Steffo skriver:

  Hoppas ni fĂ„r en mysig resa… sitter sjĂ€lv ute pĂ„ altanen i solnedgĂ„ngen… nja den har gĂ„tt ned nu och Pia och jag ska gĂ„ in… Vi fĂ„r höras vad det lider! HĂ€lsa Gotland! /Stefan

  11 juli 2009
 2. Johan skriver:

  Klart vi ska ha mysigt, lillskiten och jag…
  Jag hĂ€lsar…
  HĂ€lsa alla du med.

  11 juli 2009