Exchange 2007 utbildning

MĂ„ndag-onsdag den hĂ€r veckan Ă€r jag pĂ„ Cornerstone i Stockholm pĂ„ utbildning. Den hĂ€r gĂ„ngen Ă€r det ”Microsoft Exchange Server 2007” som stĂ„r pĂ„ lĂ€roplanen.


Mycket att lÀra, men det Àr hur  roligt som helst. Hoppas pÄ att fÄ jobba mycket med detta nÀr jag kommer tillbaks till jobbet sÄ jag fÄr applicera mina nya kunskaper i en verklig it-miljö.

Under eftermiddagen var jag en svÀng och hÀlsade pÄ Joakim och Marie. Det var lÀnge sen vi sÄgs och det Àr alltid lika trevligt. IgÄr Äkte jag (Äker mc) till Waxholm. Det Àr en riktigt fin mc vÀg som jag rekommenderar till dem som inte Äkt den.

InlÀgget skrevs 07 maj 2008 kl 07:20 ,sorterad under Datorrelaterat. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.