En tvärsväng norrut

I måndags morse kl 04:00 gick jag upp för att sätta mig på tågen05:18 mot Sötertälje syd. Där hämtade Uffe från Svensk Mjölk upp mig och vi fortsatte till Arlanda. Målet för dagen var Umeå, eller närmare bestämt Vännäs som ligger 3 mil från Umeå. Det var med andra ord dags för ytterligare ett kontor som skulle få Windows 7.

Efter en lång arbetsdag träffade jag Marcus och Hanna. De bjöd på tacos och vi satt och prata till sena kvällen. Klockan var nog 00:30 innan jag somnade, ovaggad.


Så här såg det ut när vi korsade Umeälven på väg till Vännäs

Nu vet jag varför jag inte vill bo så pass långt Norrut som Umeå. ”De har ju snö mitt i sommarn”!
Allt jobb gick bra så nu är det bara vänta in nästa kontor. Det är Uppsala och dit ska jag ett par dagar nästa vecka.

Inlägget skrevs 20 april 2011 kl 06:53 ,sorterad under Utflykter. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.