En tids sammanfattning

Då jag slarvat lite med uppdateringarna (ber om ursäkt för detta) ska jag här göra en liten sammanfattning av den senaste tiden.

Vi mår bra, jobbar och står i. Neo ”jobbar” på dagis hela dagarna och trivs som fisken i vattnet. Neo är väldigt förtjust i (milt utryckt) båtar. Men han gillar även fordon som har hjul och har för avsikt att köra på land.

Förra veckan t ex fick han syn på en STOR bil utanför Konsum. Den var han såklart tvunget att ta sig en närmare titt på.


Ser ni Neo vid bakhjulet?

I fredags var jag och Neo till Torpa och hälsade på. Jesper med familj var hemma hos ”mor å far”. Neo hittade skåpet i köket som var fyllt av leksaker. Lyckan var gjord och dagen räddad. Vi bjöds på både kaffe och mat vilket vi tackar Margareta och Hans extra för. Det är alltid nåt visst att komma hem till familjen Barkselius. De tar emot en som om man är en i familjen. De berättade att de hade får betandes runt husknuten. Neo gillar får med så vi tog oss en titt även på dem.


Oj oj, vad fina de är. Bäää säger dem berättar Neo


Full fart tillbaks. Jesper ville ju visa ”lillstugan” också.

Idag hämtade jag vårt främre kapell (till Nova) som varit inne på modifiering hos Seva Båtsöm här i Torshälla. Susanne som är kapellmakare gjorde ett utmärkt jobb. Jag, Magnus och Neo åkte till Jula för att införskaffa lite rostfri skruv så jag kunde skruva dit ”låsen” på båten. På Jula finns fyrhjulingar. Behöver jag berätta vem som gillar dem?


Pappa, en sån här vill jag har….fast svart!

Väl vid båten och lite mickelpickel var kapellet på plats. Spänt som aldrig förr.


Nya öljetter och lås gjorde susen för det främre kapellet

Inlägget skrevs 14 juni 2010 kl 23:05 ,sorterad under Neo, Sjöliv, Vardag. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

1 kommentar

  1. Samuel skriver:

    Sånt här gillar jag! Neo är för härlig. Trevlig uppsamling av senaste tidens händelser.

    24 juni 2010