En tids sammanfattning

DÄ jag slarvat lite med uppdateringarna (ber om ursÀkt för detta) ska jag hÀr göra en liten sammanfattning av den senaste tiden.

Vi mĂ„r bra, jobbar och stĂ„r i. Neo ”jobbar” pĂ„ dagis hela dagarna och trivs som fisken i vattnet. Neo Ă€r vĂ€ldigt förtjust i (milt utryckt) bĂ„tar. Men han gillar Ă€ven fordon som har hjul och har för avsikt att köra pĂ„ land.

Förra veckan t ex fick han syn pÄ en STOR bil utanför Konsum. Den var han sÄklart tvunget att ta sig en nÀrmare titt pÄ.


Ser ni Neo vid bakhjulet?

I fredags var jag och Neo till Torpa och hĂ€lsade pĂ„. Jesper med familj var hemma hos ”mor Ă„ far”. Neo hittade skĂ„pet i köket som var fyllt av leksaker. Lyckan var gjord och dagen rĂ€ddad. Vi bjöds pĂ„ bĂ„de kaffe och mat vilket vi tackar Margareta och Hans extra för. Det Ă€r alltid nĂ„t visst att komma hem till familjen Barkselius. De tar emot en som om man Ă€r en i familjen. De berĂ€ttade att de hade fĂ„r betandes runt husknuten. Neo gillar fĂ„r med sĂ„ vi tog oss en titt Ă€ven pĂ„ dem.


Oj oj, vad fina de Àr. BÀÀÀ sÀger dem berÀttar Neo


Full fart tillbaks. Jesper ville ju visa ”lillstugan” ocksĂ„.

Idag hĂ€mtade jag vĂ„rt frĂ€mre kapell (till Nova) som varit inne pĂ„ modifiering hos Seva BĂ„tsöm hĂ€r i TorshĂ€lla. Susanne som Ă€r kapellmakare gjorde ett utmĂ€rkt jobb. Jag, Magnus och Neo Ă„kte till Jula för att införskaffa lite rostfri skruv sĂ„ jag kunde skruva dit ”lĂ„sen” pĂ„ bĂ„ten. PĂ„ Jula finns fyrhjulingar. Behöver jag berĂ€tta vem som gillar dem?


Pappa, en sĂ„n hĂ€r vill jag har….fast svart!

VÀl vid bÄten och lite mickelpickel var kapellet pÄ plats. SpÀnt som aldrig förr.


Nya öljetter och lÄs gjorde susen för det frÀmre kapellet

InlÀgget skrevs 14 juni 2010 kl 23:05 ,sorterad under Neo, Sjöliv, Vardag. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

1 kommentar

  1. Samuel skriver:

    SÄnt hÀr gillar jag! Neo Àr för hÀrlig. Trevlig uppsamling av senaste tidens hÀndelser.

    24 juni 2010