En milstolpe

Idag har familjen Nieminen nÄtt en milstolpe. Neo har börjat inskolning pÄ förskolan. Det var ju inte mer Àn en kvart sen han föddes kÀnns det som. Det var inga som helst problem. Han och jag gick dit och lekte en timme. Han stack direkt för att utforska gÄrden dess leksaker och barn. Han kommer trivas som fisken i vattnet, det Àr jag 100% sÀker pÄ.

neo_dagis
HĂ€r testar han en av de ”stora” cyklarna. Han gillade inte ”lillcykeln”.

I morgon ska vi dit igen och dĂ„ ska jag hĂ„lla mig mer i bakgrunden Ă€n vad jag gjorde idag. SpĂ€nnande vĂ€rre. VĂ„r ”lillskit” hĂ„ller pĂ„ att bli stora grabben.

InlÀgget skrevs 23 september 2009 kl 23:34 ,sorterad under Neo. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

3 kommentarer

 1. Carolina skriver:

  Ja tĂ€nk, nu ska Neo erövra stora vĂ€rlden! Lycka till med separationsĂ„ngesten, den brukar vara vĂ€rst för mamma och pappa…
  Kram pÄ er /Carolina

  24 september 2009
 2. Petra skriver:

  Ler varför tror du att jag har valt att komma och hĂ€mta Neo pĂ„ eftermiddagen. Huha… jag Ă€r glad att jag inte sköter inskolningen. Det Ă€r nog svĂ„rare för mammor?? FortsĂ€ttning följer nĂ€sta vecka ocksĂ„.

  24 september 2009
 3. Steffo skriver:

  Ja ni… ni anar inte hur fort tiden gĂ„r nĂ€r man fĂ„tt barn i sin vĂ„rd… nu sitter man hĂ€r och lĂ€ser om Neos inskolning, tycker det var nyss det handlade om Philips dito… Ă„ imorgon sĂ„ gĂ„r hans flyttlass för andra sĂ€songen till ÅRE, denna gĂ„ng i en egen bil… en risig Golf med JBL högtalare och Kenwood stereo… viktigare Ă€n att bilen gĂ„r hela vĂ€gen:)… man blir stolt över sina barn… Ă„ det vet jag att ni Ă€r över Neo…. men kom ihĂ„g, Ă€ven om han dissar er nu, till förmĂ„n för kamrater och ”leksaker” sĂ„ behöver han er…. visst Ă€r det skönt att man Ă€r behövd? /S

  24 september 2009