En milstolpe

Idag har familjen Nieminen nått en milstolpe. Neo har börjat inskolning på förskolan. Det var ju inte mer än en kvart sen han föddes känns det som. Det var inga som helst problem. Han och jag gick dit och lekte en timme. Han stack direkt för att utforska gården dess leksaker och barn. Han kommer trivas som fisken i vattnet, det är jag 100% säker på.

neo_dagis
Här testar han en av de ”stora” cyklarna. Han gillade inte ”lillcykeln”.

I morgon ska vi dit igen och då ska jag hålla mig mer i bakgrunden än vad jag gjorde idag. Spännande värre. Vår ”lillskit” håller på att bli stora grabben.

Inlägget skrevs 23 september 2009 kl 23:34 ,sorterad under Neo. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

3 kommentarer

 1. Carolina skriver:

  Ja tänk, nu ska Neo erövra stora världen! Lycka till med separationsångesten, den brukar vara värst för mamma och pappa…
  Kram på er /Carolina

  24 september 2009
 2. Petra skriver:

  Ler varför tror du att jag har valt att komma och hämta Neo på eftermiddagen. Huha… jag är glad att jag inte sköter inskolningen. Det är nog svårare för mammor?? Fortsättning följer nästa vecka också.

  24 september 2009
 3. Steffo skriver:

  Ja ni… ni anar inte hur fort tiden går när man fått barn i sin vård… nu sitter man här och läser om Neos inskolning, tycker det var nyss det handlade om Philips dito… å imorgon så går hans flyttlass för andra säsongen till ÅRE, denna gång i en egen bil… en risig Golf med JBL högtalare och Kenwood stereo… viktigare än att bilen går hela vägen:)… man blir stolt över sina barn… å det vet jag att ni är över Neo…. men kom ihåg, även om han dissar er nu, till förmån för kamrater och ”leksaker” så behöver han er…. visst är det skönt att man är behövd? /S

  24 september 2009