ELskling

Det är inte bara vax och grejer man ska fixa med på en båt. Jag håller på att uppgradera elsystemet lite då det av någon anledning kommer grejer ombord som kräver ström, märkligt : )
Jag passar på att fixa lite nu under vintern då jag fått låna ett stort båttält där jag får lite skydd från väder och vind. Med en kupévärmare och Wallasvärmaren igång blir det rena sommartemperaturer ombord. När toaletten monterades på pltas hade jag 19 grader. Det var -5 utanför.


Så här ser det ut i förpiken nu. Ingen vacker syn precis


På tal om ovacker syn. Elcentralen ombord…


Här kopplar jag en ny plus-/minusplint och säkringshållare. Bra Johan!

Det är många timmars jobb kvar innan sjösättningen i slutet på april. Jag ska fixa färdigt toaletten. Lacka om gösstake och alla grabbräcken. Elen ska göras klar och en del ny färg ska dit. Jag får återkomma med lite bilder vad det lider.

Nu är det dags att sova. Jag är förskyld, Petra är förskyld och Neo är förskyld + att han har vattkoppor. Det är inte mycket med familjen Nieminen just nu på många plan som ni säkert känner till. Tur vi har varandra iaf.

Go´natt !

Inlägget skrevs 25 januari 2012 kl 01:31 ,sorterad under Några tankar, Renovering, Sjöliv. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.