Dop och styrelsemöte

I lördags var det en sĂ„n dĂ€r dag dĂ„ saker och ting krockade lite. Klockan 10:00 började styrelsemötet i Albin25 klubben. Det skulle hĂ„llas i Eskilstuna. Jag och en klubbkabrat vid namn Bert hjĂ€lptes Ă„t att anordna detta. Strax efter klockan 09 var jag pĂ„ plats i lokalen för att prata ihop mig lite med Bert. Mötet gick av stapeln strax efter klockan 10 och dĂ„ jag skulle avvika lite tidigare var vi tvugna att ta frĂ„gor som rörde mina omrĂ„den först. Jag Ă€r tekniskt ansvarig för albin25.se. Jag sköter bĂ„de serverdriften och driften av webbplatsen. DĂ„ albin25 klubben till stort sett ÄR webbsidan Ă€r det mĂ„nga frĂ„gor som behöver gĂ„s igenom och diskuteras.

Nu till krocken..

Klockan 14:00 skulle min systerson Simon döpas. Dopet skulle ske i en kyrka i Ransta, ett par mil utanför VÀsterÄs mot Sala. Resan dit tar c:a en timme. DÄ jag Àven skulle vara gudfar behövdes det att jag var pÄ plats en stund innan. För att jag skulle hinna detta var jag tvungen att lÀmna styrelsemötet just nÀr man börjat komma igÄng. Jag kastade mig i bilen och Äkte ut till TorshÀlla för att hÀmta Petra och Neo. Vi kom bra i tid och allt gick enligt plan under dopet.


HÀr fÄr den nydöpta Simon en puss av sin syster Ida

Efter dopet var det kaffe hemma hos Linda och Fredrik. NĂ€r vi Ă„kte hem senare pĂ„ eftermiddagen blev jag och Neo avslĂ€ppta utanför dörren och Petra Ă„kte vidare in till stan. Hon skulle pĂ„ bio med en kompis först och sedan skulle ta ta en bit mat pĂ„ Papas Tapas. Jag och Neo tog det lugnt och lĂ€ste ett par sagor nĂ€r vi kom upp. Sen var det en ovaggad Neo som somnade som en stock. Jag var inte helt pigg jag heller sĂ„ jag tog en ”powernap” i soffan.

Mycket ska man göra pĂ„ en dag…

Söndagen tillbringade jag tillsammans med Peter frÄn TorshÀlla MotorbÄtsklubb. Vi var pÄ vÄr klubbholme TallskÀr och eldade upp lite ris och annat skrÀp sÄ vi fÄr en fin holme Àven nÀsta sommar. Petra och Neo Äkte tillsammans med Samuel, Kerstin, Amanda och Felicia till Taxinge slott och njöt av kaffe och bulle. PÄ kvÀllen kom hela gÀngen över till oss för lite samkvÀm.

InlÀgget skrevs 31 oktober 2011 kl 23:49 ,sorterad under Festligheter, VÀnner. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.