Dop och styrelsemöte

I lördags var det en sån där dag då saker och ting krockade lite. Klockan 10:00 började styrelsemötet i Albin25 klubben. Det skulle hållas i Eskilstuna. Jag och en klubbkabrat vid namn Bert hjälptes åt att anordna detta. Strax efter klockan 09 var jag på plats i lokalen för att prata ihop mig lite med Bert. Mötet gick av stapeln strax efter klockan 10 och då jag skulle avvika lite tidigare var vi tvugna att ta frågor som rörde mina områden först. Jag är tekniskt ansvarig för albin25.se. Jag sköter både serverdriften och driften av webbplatsen. Då albin25 klubben till stort sett ÄR webbsidan är det många frågor som behöver gås igenom och diskuteras.

Nu till krocken..

Klockan 14:00 skulle min systerson Simon döpas. Dopet skulle ske i en kyrka i Ransta, ett par mil utanför Västerås mot Sala. Resan dit tar c:a en timme. Då jag även skulle vara gudfar behövdes det att jag var på plats en stund innan. För att jag skulle hinna detta var jag tvungen att lämna styrelsemötet just när man börjat komma igång. Jag kastade mig i bilen och åkte ut till Torshälla för att hämta Petra och Neo. Vi kom bra i tid och allt gick enligt plan under dopet.


Här får den nydöpta Simon en puss av sin syster Ida

Efter dopet var det kaffe hemma hos Linda och Fredrik. När vi åkte hem senare på eftermiddagen blev jag och Neo avsläppta utanför dörren och Petra åkte vidare in till stan. Hon skulle på bio med en kompis först och sedan skulle ta ta en bit mat på Papas Tapas. Jag och Neo tog det lugnt och läste ett par sagor när vi kom upp. Sen var det en ovaggad Neo som somnade som en stock. Jag var inte helt pigg jag heller så jag tog en ”powernap” i soffan.

Mycket ska man göra på en dag…

Söndagen tillbringade jag tillsammans med Peter från Torshälla Motorbåtsklubb. Vi var på vår klubbholme Tallskär och eldade upp lite ris och annat skräp så vi får en fin holme även nästa sommar. Petra och Neo åkte tillsammans med Samuel, Kerstin, Amanda och Felicia till Taxinge slott och njöt av kaffe och bulle. På kvällen kom hela gängen över till oss för lite samkväm.

Inlägget skrevs 31 oktober 2011 kl 23:49 ,sorterad under Festligheter, Vänner. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.