Detta har hänt…

Det var ett tag sen det uppdaterades här ser jag, slarvigt värre.

Så, vad har vi haft för oss den senaste veckan?!
Det har hunnits med några fisketurer, med andra ord några gäddör till på kroken. Helgen som var åkte Petra och Neo upp till Adelsö för att hälsa på Tessan, Niklas och Robin. De åkte på lördagsmorgonen och kom hem på söndag eftermiddagen. Jag passade på att ha lite ”Johan tid” och den tillbringade jag på sjön och framför X-Boxen med kompisen Johan. På söndag förmiddag åkte jag hoj upp till Adelsö för att vara med och gratulera Robin. Det var kanonfint väder att åka MC i så jag njöt i fulla drag.

Den här veckan har jag och Neo varit till öppna förskolan en stund varje dag. Han tycker det är så roligt att leka med de andra barnen. Det är en bra ”inskolning” med tanke på att han börjar ”riktig” förskola i september.

Ska försöka vara lite flitigare med kameran så det blir lite bilder i mina inlägg också.

Hej för nu!

Inlägget skrevs 10 juni 2009 kl 11:23 ,sorterad under MC, Neo, Utflykter. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

2 kommentarer

  1. Steffo skriver:

    Du Johan! Det gläder mig att se hur uppdateringsfrekvensen blir lite glesare… det bevisar bara att det dykt upp endra saker än datorer och internet i ditt liv… sånt som är av verkligt och viktigt värde… små liv som förgyller och stundom förgrymmrar ens värld! Keep on living! /Brother Stevie

    10 juni 2009
  2. Helene skriver:

    Jag kan nog inge annat ,än hålla med föregånde talare…..kram från syrran.

    12 juni 2009