Danmarksresan!

Förra veckan var vi till Danmark dĂ€r vĂ„ra vĂ€nner ”Familjen Reiser” redan varit en vecka. Vi var i Nyköping SjĂ€lland som ligger precis vid havet. PĂ„ vĂ€gen ner stannade vi i Göteborg för att hĂ€lsa pĂ„ Siw och Anders. Det var ett bra sĂ€tt att korta resan lite för Neo. Det var trevligt att trĂ€ffa dem igen. Vi passade ocksĂ„ pĂ„ att trĂ€ffa Nella som just flyttat ner till Göteborg frĂ„n Los Angeles.

stuga
HÀr Àr Petra och Neo utanför Stugan

Det var inget sol och badvÀder, men vi hade det jÀttemysigt ÀndÄ. Vi var pÄ olika utflykter, bland annat till en mysig liten fiskeby och en svÀng in till Köpenhamn.

alla
Hela gÀnget utom jag dÄ förstÄs som oftast stÄr bakom kameran.

En ”rolig” grej vi var med om var MASSVIS med nyckelpigor. De svĂ€rmade ungefĂ€r som mygg. Vi var pĂ„ en prommenad en dag dĂ„ vi bokstavligen Ă€cklades av 1000000-tals nyckelpigor. Slog man med handen i luften fĂ„ngade man lĂ€tt en eller ett par stycken. Det landade massvis pĂ„ oss medans vi gick. I hĂ„ret, pĂ„ klĂ€derna, ja överallt. SkitĂ€ckligt!

svarm
Det som ser ut som ”mygg” Ă€r nyckelpigor.

stolpe
NÄgra (29 som syns pÄ bild) vilade pÄ en stolpe

PÄ vÀgen hem frÄn Danmark stanndade vi till en Natt i Varberg för att hÀlsa pÄ Eva-Liz och Bengt. Det var trevligt. Neo fick en ny kompis i Tova ocksÄ. (Lena och Hans dotter).

Nu Àr vi Äterigen hemma, men i skivandes stund Àr jag ensam hemma dÄ Neo och Petra Àr pÄ Adelsö hos Tessan och Niklas. De Äkte idag och jag kommer efter i morgon förmodligen.

InlÀgget skrevs 05 augusti 2009 kl 22:18 ,sorterad under Avkoppling. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.