Danmarksresan!

Förra veckan var vi till Danmark där våra vänner ”Familjen Reiser” redan varit en vecka. Vi var i Nyköping Själland som ligger precis vid havet. På vägen ner stannade vi i Göteborg för att hälsa på Siw och Anders. Det var ett bra sätt att korta resan lite för Neo. Det var trevligt att träffa dem igen. Vi passade också på att träffa Nella som just flyttat ner till Göteborg från Los Angeles.

stuga
Här är Petra och Neo utanför Stugan

Det var inget sol och badväder, men vi hade det jättemysigt ändå. Vi var på olika utflykter, bland annat till en mysig liten fiskeby och en sväng in till Köpenhamn.

alla
Hela gänget utom jag då förstås som oftast står bakom kameran.

En ”rolig” grej vi var med om var MASSVIS med nyckelpigor. De svärmade ungefär som mygg. Vi var på en prommenad en dag då vi bokstavligen äcklades av 1000000-tals nyckelpigor. Slog man med handen i luften fångade man lätt en eller ett par stycken. Det landade massvis på oss medans vi gick. I håret, på kläderna, ja överallt. Skitäckligt!

svarm
Det som ser ut som ”mygg” är nyckelpigor.

stolpe
Några (29 som syns på bild) vilade på en stolpe

På vägen hem från Danmark stanndade vi till en Natt i Varberg för att hälsa på Eva-Liz och Bengt. Det var trevligt. Neo fick en ny kompis i Tova också. (Lena och Hans dotter).

Nu är vi återigen hemma, men i skivandes stund är jag ensam hemma då Neo och Petra är på Adelsö hos Tessan och Niklas. De åkte idag och jag kommer efter i morgon förmodligen.

Inlägget skrevs 05 augusti 2009 kl 22:18 ,sorterad under Avkoppling. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.