Bus hela dagen!

Idag har jag och Neo haft en busdag. Vi började med att åka och hämta upp Daniel och hans dotter Anushka i Arboga för att vidare åka till Lek och buslandet i Örebro. Det var första gången jag och Neo var där, men Daniel och Anushka hade varit där tidigare. Vilket ställe, det fanns allt! Neo och Anushka for omkring och klättrade, hoppade och allt annat man kunde göra där. Jag och Daniel tittade på med en varsin kopp kaffe i handen.


Här är Neo på väg upp mot toppen


Efter en tids bus blir man törstig, alltså en pause för detta.

När tre timmar gått var det dags att åka hemmåt igen. Daniel hade lite annat som var inplanerat på eftermiddagen. När jag och Neo lämnade Arboga stannade vi förbi i Torpa på vägen hem. Där bor Neos polare Isac. Jag fick ytterligare en kaffe och Neo och Isac härjade runt ett par timmar. Nu är vi hemma igen och Neo har beställt ”Stora makaroner och köttbullar” till middag så under tiden han busar i badet nu så kokar pastan för fullt. Jag tror att det kommer iaf vara en av oss som kommer somna ovaggad i kväll.

Inlägget skrevs 10 december 2011 kl 19:00 ,sorterad under Neo, Utflykter. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.