Bus hela dagen!

Idag har jag och Neo haft en busdag. Vi började med att Ă„ka och hĂ€mta upp Daniel och hans dotter Anushka i Arboga för att vidare Ă„ka till Lek och buslandet i Örebro. Det var första gĂ„ngen jag och Neo var dĂ€r, men Daniel och Anushka hade varit dĂ€r tidigare. Vilket stĂ€lle, det fanns allt! Neo och Anushka for omkring och klĂ€ttrade, hoppade och allt annat man kunde göra dĂ€r. Jag och Daniel tittade pĂ„ med en varsin kopp kaffe i handen.


HÀr Àr Neo pÄ vÀg upp mot toppen


Efter en tids bus blir man törstig, alltsÄ en pause för detta.

NĂ€r tre timmar gĂ„tt var det dags att Ă„ka hemmĂ„t igen. Daniel hade lite annat som var inplanerat pĂ„ eftermiddagen. NĂ€r jag och Neo lĂ€mnade Arboga stannade vi förbi i Torpa pĂ„ vĂ€gen hem. DĂ€r bor Neos polare Isac. Jag fick ytterligare en kaffe och Neo och Isac hĂ€rjade runt ett par timmar. Nu Ă€r vi hemma igen och Neo har bestĂ€llt ”Stora makaroner och köttbullar” till middag sĂ„ under tiden han busar i badet nu sĂ„ kokar pastan för fullt. Jag tror att det kommer iaf vara en av oss som kommer somna ovaggad i kvĂ€ll.

InlÀgget skrevs 10 december 2011 kl 19:00 ,sorterad under Neo, Utflykter. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.