Bilen fast i snön – akut ryggskott

Igår var det äntligen dags för mig att tenta min kurs i onkologi nere i Lund. När Neo och jag vaknade igår morse var båda bilarna insnöade i hög snövall. Voj voj, tänkte jag hur skall jag hinna med allt. Tåget till Lund gick kl 8 och jag skulle hinna lämna Neo också. Vi begav oss ut redan halv 7 för att börja gräva fram bilen. När jag hade paketerat in Neo och barnvagnen och satte mig i bilen, kom vi ingenstans. Jag ”gungade” fram och tillbaka, bilen bara spann. Jag kom ingenstans! Paniken satte in ordentligt… tänk om jag inte kommer härifrån! Vi hoppade in i Saaben, samma där. Men tillslut fick jag upp den på vägen. Men då kom grannen med snöskyffeln i högsta hugg. Jag körde Saaben till en snöfri plats och frågade grannen om hjälp att få loss min bil. Magnus skulle hämta Neo på dagis på eftermiddagen och behövde Saaben. Ja visst, sa grannen och vi började med att få loss bilen. Jag vågade inte ens titta på klockan. Grannen körde och jag puttade på. Jaaa, äntligen! Den lossnade och jag och Neo åkte iväg till dagis.

När jag väl efter mycket om och men hittade en dyr parkeringsplats vid station, kände jag en smygande smärta i ryggen. Nåja tänkte jag, jag var väl lite stel och kall när jag puttade på bilen. Men ack, värken gick inte över och blev bara värre. Tentan i Lund gick jättebra.  Det var en lång väg tillbaka till stationen men jag hade en tålmodig kollega som fick hjälpa mig vid trapporna. Usch, vilken värk!

I morse var jag på besök till vårdcentralen – akut ryggskott. Vila ett par dagar och sen börja röra på mig. Just nu är jag inte så förtjust i vintern…..

Inlägget skrevs 11 november 2010 kl 11:58 ,sorterad under Vardag. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

1 kommentar

  1. Nella skriver:

    Hoppas att du mår bättre nu, och vad skönt att tentan gick bra!
    Kram!

    13 november 2010