Beowulf i kväll!

Ikväll ska vi på bio och se den omtalade Beowulf. Det ska verkligen bli spännande. Den är ju gjord på nästan samma sätt som filen ”300”, vilken var verkligen välgjord. Få se vad Johans omdömme blir på filmen. Jag är i alla fall mycket förväntansfull.

Inlägget skrevs 14 december 2007 kl 13:09 ,sorterad under Vardag. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

3 kommentarer

 1. Emma skriver:

  Hej,
  Nå, hur var filmen nu då? *nyfiken*
  Hoppas ni mår bra och inte har alltför stressigt såhär när det lackar inför jul.

  Vi är hemma med sjuka barn men annars är det ok.

  Sköt om er, må gott och God Jul om vi inte hörs innan!

  Kram,
  Emma & company

  18 december 2007
 2. Johan skriver:

  Jo, själva filmen var väl helt Ok egentligen. Jag är iof inte jätteförstjust i drakar ch prylar, men den funka. Däremot blir man lite förvirrad när man inte vet om allt eller delar av filmen är animerad. Ser ut som ”riktiga” människor ibland, fast med ett ”målarfilter” över linsen, typ. Svårt att förklara.

  För min del hade jag kunnat sett den hemma egentligen, i vår egen ”biosalong”.

  Jag ger den betyget 3 av 5

  19 december 2007
 3. Petra skriver:

  Jag själv gillar ju allt som har med fantasy att göra så jag var nöjd, men vid vissa scener vart det lite långdraget. Men helt klart värd att se tycker i alla fall jag.

  19 december 2007