Båtmässa

Igår var jag och Peter Nyberg iväg till Stockholm för att gå på båtmässa. Det är fantastisk vad mycket fina båtar det finns. Dessvärre är det lite dyrt med båtar. Det är inget svårt att lägga 5 miljoner på en ”skaplig” båt. Jaja, man får nöja sig med sin Albin 25 (som kan vara jolle till de flesta båtarna på mässan).

På mässan mötte vi Tommy från Albin25 klubben som vi tog lunch tillsammans med. Det visade sig att både Tommy och Peter kände igen varandra. Kanske inte så konstigt med tanke på att båda är från ”lilla” Nyköping.

På vägen hem stannade vi förbi på Erlandsons Brygga. Ett riktigt trevligt båttillbehörsvaruhus. Då jag är på gång att installera en riktig toalett på båten var det perfekt att kunna se de olika stolarna i verkligheten. Dagen slutade med följande investeringar: två färpackningar ”fend-fix”, en klurig låsanordning för fendrarna och en förpackning med monterngssats till Ankarolinan jag köpt.

Med andta ord, inga miljoner utan några hundralappar. Bra för ekonomin i långa loppet.

Inlägget skrevs 13 november 2011 kl 10:56 ,sorterad under Sjöliv, Utflykter. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.