Båthus på G

Idag har jag som sagt haft semester. Solen sken från en klarblå himmel när jag vaknade i morse. Efter att ha käkat frukost begav jag mig ner till slipen för att snickra lite. Alla som känner mig vet att bygga saker inte är min starka sida. Men jag får helt enkelt göra så gott jag kan. Att jag heller inte är förstjust i höjer gör saken inte bättre. Jag var dessutom ensam idag vilken såklart försvårade det hela.


Lite av ett plockepinn, men det kommer skydda Agda II i vinter

Nu ska sista takbitarna upp innan presseningen ska på plats. Det blir inte helt lätt, men med ett par goda vänners hjälp ska vi nog få den på plats.

Inlägget skrevs 22 oktober 2008 kl 19:03 ,sorterad under Agda II. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

1 kommentar

  1. Stefan skriver:

    Snyggt bygge:)
    Själv har jag inte fått upp nånting över skutan ännu! Tar huset i besittning imorgon fredag och då ska lite rivningsjobb göras omgående! Sen drar jag ut båten till Bergvägen och bygger något lämpligt skydd! Har inhandlat presenning och lite galvade vinkelbeslag så det återstår bara lite regelvirke! Har förresten fått nya köket till huset ikväll! Det blir lite mecano nån kväll framöver:) /S

    23 oktober 2008