Årets första tur

Idag var det skapligt väder mitt på dagen. Vi bestämde oss därför att packa med oss lite grejer och åka ut på sjön. Vi skulle även lägga in dynorna i båten igen efter vinterförvaringen i vårt källarföråd.
Vi styrde ut mot vår klubbholme ”Stora Tallskär” så jag kunde göra en snabb översyn efter den hårda vintern. Jag och ett par andra i klubben ingår i ”Tallskärsgruppen”. Vi ansvarar för att allt är i ordning ute på ön.


Petra tog över rodret så jag och Neo kunde busa en stund

När vi lagt till på Tallskär tog jag och Neo en rundtur på ön och Petra passade på att göra lite pastahjul med köttfärssås under tiden. Gissa om det smakade bra med mat när vi kom tillbaks till båten.


Nu var det Mamma och Neo som skulle gå på upptäcksfärd

Nu heter inte båten ”Pippi” längre som den gjorde när vi köpte den. Nu är hennes namn ”Nova”.


Jag har slipat, oljat och mallat. Petra har fixat textfärgen

Efter en skön eftermiddag på sjön kan jag bara säga. Välkommem sommaren 2010. Det kommer bli en härlig båtsommar!

Inlägget skrevs 25 april 2010 kl 20:00 ,sorterad under Neo, Sjöliv. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.