Antipirat!

Tänk att det skulle nästan behöva bli 2013 innan ”Antipiraterna” kommer bli sysslolösa (mer eller mindre iaf). Det är allmänt känt att de stora filmbolagen i USA och även Svenska Filminstitutet upplever stora problem med piratkopieringen. Jag har en kompis vars kusins bästa kompis syssling, känner en som ”tankar film”. Hon upplever det som irriterande när Anipiratbyrån och liknande gör sina tillslag så den ena Torrentsiten efter den andra försvinner. Nu finns dock en universallösning på problemet.

Lösningen stavas:

Netflix är en streamingtjänst som du får testa gratis en månad. Därefter kostar det 79 kr/mån om du väljer att forsätta använda tjänsten. Du får titta på hur många filmer/serier du vill, inga begränsningar alls. Visst, de allra senaste filmerna och det senaste avsnittet av din favoritserie kanske inte finns, men det finns MYCKET att välja på. Ju fler som använder Netflix desto större är chansen att även det allra senaste kommer upp.

Du kan välja att titta på Netflix genom en SmartTV, HTPC, datorn,  iPone, Ipad och Andrioid enheter. Appen kostar några tior både på iStore och Google Play.

Så för er som tittar på mycket film (både tankat och otankat) ska genast ansluta er till tjänsten!

Inom kort lanseras även HBO Nordic. De lovar de senaste avsnitten från deras serier.

 

 

Inlägget skrevs 10 november 2012 kl 20:41 ,sorterad under Vardag. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.