40 sjömil

I slutet på veckan och helgen var Petra, Neo och jag en sväng till Adelsö för att hälsa på Tessan, Niklas och Robin. Petra och Neo åkte dagen innan mig och jag kom på Hondan dagen efter. Det var riktigt fint väder så vi passade på att vara ute en hel del. Niklas föräldrar var på Waxholm så vi åkte dit en sväng också, riktigt fint.

Jag åkte hem en dag tidigare än Petra och Neo för att få en ”Johan dag på sjön”. Detta innebär lite fiske, lite bada och ”några sjömil”.

battur
Här kokas pastan med härlig musik strömmandes från spotify

 

Jag hade även för avsikt att sova en natt ombord. Det blev en härlig tur, jag hade strålande sol och nästan ingen vind när jag puttrade fram i mina 5,1 knop (enligt GPS). Jag har kartprogram installerat på min Netbook (Lenovo s10) så den fungerar som plotter, väldigt bekvämt. Om jag fick någon fisk? Japps, en gädda upp och en tappad.

gadda
Inte så stor, men runt 2Kg vägde den iaf

För att se min färdväg kan du klicka här. Det går att ”flytta” sjökortet åt höger för att se hela turen.

Nu är det vardag igen. Petra har börjat på sitt nya jobb och jag och Neo är hemma tillsammans om dagarna. Nu är det ju full fart då han springer omkring hela tiden och hittar på massa bus.

Inlägget skrevs 11 augusti 2009 kl 07:07 ,sorterad under Agda II, Fiske, Utflykter. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

3 kommentarer

 1. Steffo skriver:

  Så där ska livet levas… Du kom en bra bit må jag säga:) /S

  11 augusti 2009
 2. Samuel skriver:

  Båtlivet är härligt! Va´mysigt det såg ut. Så´na dar gör hösten uthärdligare, eller hur.
  /Samuel

  16 augusti 2009
 3. Johan skriver:

  Visst är det så. Jag passar på att vara ute så mycket som möjligt. I slutet på september är det dags för upptagning igen och ”sommaren” är slut.

  16 augusti 2009