-3 grader, då åker jag MC!

Jaha, tänkte man skulle inviga mc säsongen någon gång. Vintern har varat i över fyra månader och jag som alla andra är less på snö, is och minusgrader. Att ta ut sin MC är ju ett vårtecken lika säkert som Sädessärlans trippande på trottoaren. För att hjälpa våren på traven lite valde jag att ha min MC till jobbet idag. Det var -3 grader, grannarna skrapade sina bilrutor när jag startade motorn. Jag har iaf haft min Honda inne i garaget så jag behöver inte skrapa någon tänkte jag hånfullt när grannarna försökte värma sina händer genom att blåsa i dem och stoppa dem i sina armhålor.

Av okänd anledning fick jag ”äta upp det där” c:a tre minuter senare då jag gasade på lite mellan Glömstarondellen och Slagsta. Huvva, det är ju kallt om knäna ju! Om man säger så här, hade det inte varit för att det är strålande sol och de lovar många plusgrader under eftermiddagen så hade jag med all säkerhet takig bilen i stället. Men nu är våren bevisligen här (jag bevisade det för mindre än en timme sen) vilket borde mottagas med öppna armar från alla infrusna människor häruppe i norden.


Ja, här står hon och fryser, jag menar blänker…

Inlägget skrevs 30 mars 2011 kl 07:43 ,sorterad under MC. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.