100-åringen på väg till Oskarshamn

I torsdags efter det att Petra kommit hem från jobbet packade jag bilen och begav mig söderut. Mitt mål för resan var Oskarshamn där jag skulle övernatta hos Håkan med familj. Fredagen var nämliget avsedd för möte med Shalom Mission anegående deras nya webbplats.

Resan hade jag förberett på bästa tänkbara sätt. Jag hade en ljudbok tillhands. Den här gången var den Jonas Jonassons bok ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann” som skulle lyssnas igenom. Aldrig har de 30 milen till Oskarshamn gått så fort att åka, inte heller samma milantal på vägen hem dagen efter.

Jag har ännu inte lyssnat färdigt på den, men jag rekommenderar den varm till alla som vill ha lite annorlunda humor at läsa eller lyssna till.

Arbetet i Oskarshamn och Shalom Mission gick bra. Inom några veckor kommer den nya sidan att lanseras och jag kommer naturligtvis meddela er om detta när det beger sig.

Lördagen var lugn, vi var en sväng till Kungsör så Neo fick leka med polaren Isac ett tag. Söndagen tillbringade jag i garaget där jag förstärkte upp det främre stuvutrymmets lucka så den ska hålla att gå på även den här sommaren.

För övrigt, inget att rapportera.

Over´n Out!

Inlägget skrevs 21 mars 2011 kl 16:58 ,sorterad under Utflykter, Vardag. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

2 kommentarer

 1. Carolina skriver:

  Håller med, det är en fantastiskt rolig bok, helt oförutsägbar och med ett underbart slut. Den går dessutom hem hos andra än ”hundraåringar”, Elias påstår att den är det roligaste han läst.

  Krama familjen

  22 mars 2011
 2. Stefan skriver:

  Kan bara instämma med systra mi… Avis på dig som fick göra ett ”tvärbesök” i Oskarshamn:(

  22 mars 2011